Tuesday, December 30, 2014

FOTD + OOTD 25/12/14 : Casual Christmas

Posted by Keiagasshi at 6:13 AM
Hi all...
So most likely this week I'll post 2 entries (regular entry is publish on sunday).
Hi semuanya...
Jadi sepertinya minggu ini aku bakal post 2 entry (regular entry akan di publish setiap hari minggu).

Just wanna share my looks on christmas this year.
Cuma mo share looks aku di hari natal tahun ini.

To be honest in my family there's no christmas party tradition.
So usually we all just go all out casual in christmas day and wear dresses to church when we went to church at christmas eve.
Sejujurnya di keluargaku ga ada tradisi pesta natal.
Jadi biasanya kita bakalan casual aja pas hari natal dan pakai dress pas pergi ke gereja di malam natal.

And this is my FOTD at christmas day:
Ini FOTD ku di hari natal:


For this look:
1. Elianto Natural Mineral Powder
2. Skin Food Black Bean Eyebrow Pencil
3. Tony Moly Gel Liner
4. PAC Lipstick (sorry forgot what shade, my make up pouch is downstair and I'm lazy to go downstair xp).

Untuk tampilan ini:
 1. Elianto Natural Mineral Powder
2. Skin Food Black Bean Eyebrow Pencil
3. Tony Moly Gel Liner
4. PAC Lipstick (sorry, lupa shade apa, make pouch ku ada di bawah dan aku males turun kebawah xp).





And this is what I wear for christmas.
I don't think you can find someone else who goes very casual like me at christmas...bwahahaha...
Sorry, I'm very bad at pose.
Dan ini apa yang aku pake pas natal.
Aku rasa kalian ga akan bisa nemuin orang yang sangat casual kayak aku di hari natal...bwahahaha...
Sorry, aku ga pinter pose.

Anyway,
Top: No brand, bought at my friend online shop few years ago.
Pants: Berrybenka.
Sandals: Nevada

Anyway,
Top: No brand, beli di online shop temen aku beberapa tahun yang lalu.
Pants: Berrybenka.
Sandals: Nevada

And that's it my FOTD & OOTD 25/12/2014.
Dan itulah FOTD & OOTD ku 25/12/2014

xoxo,

Kei

10 comments:

  1. You're look's fresh and simple. Nice blog. I'm Followin. :*
    SweetBeautyReviews

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ^^.
      I follow your blog already :).

      Delete
  2. i love that simple look :D
    but watch out, i might steal that top from you :P it looks really cute :D
    i like your simple make-up looks,, so i'm following~
    and thanks for the comment on my blog :D

    Lydia
    www.dinosaursarejjang.blogspot.com
    www.dinosaurarejjang.tumblr.com

    ReplyDelete
  3. Thank you for your comment in my blog, Kei. Your sweatshirt is so cute. <3
    I hope you have had a very nice Christmas!

    ReplyDelete
  4. waaa, penasaran sama brand nya elianto, kalo review bilang yaa hohoho
    @freddy_friday blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elianto mayan bagus kok.
      natural mineral powder yang aku pake itu udh 2x repurchased :).

      Delete
  5. wooww kamu tinggi banget o///o keren tu kalo pk mini skirt/hot pants.. sy juga pas natal baju nya biasa kok.. cm pk warna merah biar cerah ahaha, sama selalu celana panjang, secara pk motor yakali ga sih kalo pk celana pendek ato rok xD

    okee saya penasaran ama Skin Food Black Bean Eyebrow Pencil dan Tony Moly Gel Liner .. review it next time yak, ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, sama aku juga kalo sehari-hari pake celana panjang.
      reviewnya aku usahakan ya :).

      Delete

 

PRETTY SECRET Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea